Firmalar için Düğün ve Evlilik hazırlıkları yapan çiftlere daha çok ulaşmanın yolları !

Wedding Group Turkey / General  / Firmalar için Düğün ve Evlilik hazırlıkları yapan çiftlere daha çok ulaşmanın yolları !

Firmalar için Düğün ve Evlilik hazırlıkları yapan çiftlere daha çok ulaşmanın yolları !

Firmalar için Düğün ve Evlilik hazırlıkları yapan çiftlere daha çok ulaşmanın yolları !

1)     Websitenizi Güçlendirin

 
Web sitenizde hangi tür hizmetler verdiğinizi açık ve net olarak belirtin.size ulaşabildikleri bir iletişim numarası mutlaka bulundurun. hizmet bilgilerinizin güncel ve eksiksiz olmasına dikkat edin.

2)     Google ve benzeri İnternet Aramalarında Kolayca Ulaşılabilir olun

 
İnternet kullanıcıları Google arama motoruna bir şey yazdıklarında onu arıyorlar demektir. Google arama motoruna “Düğün mekanı”, “Düğün organizasyonu firması ” gibi kelimeler yazıldığında, üst sıralarda çıkıp çıkmadığınızı kontrol edin. Doğru kitlenin, sizi doğru bir kelime grubuyla bulabilmesi için, arama motoru seo çalışması yapın ve bu sayede google gibi arama motorlarında daha üstlerde yer alın
 

3)     Düğün Trendlerini Takip Edin

 
Hizmet verdiğiniz kategoriye göre ( Düğün Organizasyonu,Düğün Mekanı,Gelinlik, damatlık,nikah şekeri,davetiye…) gelişmeleri takip edin. Güncel düğün trendlerinin neresinde olduğunuzu, trendleri, son dönemde evlenen çiftlerin eğilimlerini öğrenin. Sizi bulan çiftleri güncel trendleri takip etmediğiniz için kaçırmayın
4)     İnternette Zaman Harcayarak Aktif Olun
Çalışan çiftler artık düğünlerini internet üzerinden planlamaya gidiyor, Firmanızı ve Markanızı sosyal medyada etkin hale getirin. Bu şekilde daha az bütçe ve zaman harcayarak daha çok kişilere ve çiftlere ulaşabilirsiniz.
 
5)    Karşılıklı Yüz Yüze Görüşün
 
İletişime geçtiğiniz çiftleri  mutlaka ofisinize davet edin ve yüz yüze bir görüşme ayarlayın. verdiğiniz hizmetlere göre, ürünlerinizi tanıtın, mekanınızı gezdirin, demo masalar kurun… Gelen çiftlerin ihtiyaçlarını anladığınızın ve onlara uygun çözümler ürettiğinizin farkındalığını gösterin.

6)     Çiftlere Alternatif Paketler Sunun İnternette Zaman Harcayarak Aktif Olun

 
Genel,trendi geçmiş ve standart paketler sunmak yerine, esnek,güncel,düğün trendlerine uygun, ihtiyaca göre oluşan farklı segmentlere göre düğün paketleri hazırlayın.
 
 
 
 
 
 

No Comments

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.