Bir çift bir düğün firmasından ne bekler?

Wedding Group Turkey / General  / Bir çift bir düğün firmasından ne bekler?

Bir çift bir düğün firmasından ne bekler?

Bir çift bir düğün firmasından ne bekler?
firmanız olarak , çiftlerle doğru iletişim kuramadığı için çalışma fırsatını kaçırıyor. Oysa her şeyin anahtarı onların beklentilerine yönelik hareket etmek ve özel olduklarını hissettirmek!
“Zamanında dönüş yapmak çok önemli…” 
 
Taleplere zamanında geri dönüş yapılmalı ve pozitif yaklaşımda bulunulmalı.
Çiftlerin çok yoğun ve stresli bir dönem yaşadıklarını unutmayarak olumlu yaklaşım ve pozitif anlamda destek bekleyen çiftlere alternatif öneri ve paketler sunarak onları rahatlatabilirsiniz.
 
“Güler yüzlü, yardımsever FİRMALAR Çiftleri mutlu ediyor.”
 
Hazırlık döneminde çiftlere mutlaka  samimi yaklaşımlarda bulunun.
Karşılarında güler yüzlü, ve yardımsever firmalar ve asistanları görmek çiftleri mutlu edecektir.Hazırlık süreçleri ve yapılabilecek destekleri ve sürelerini açık ve net olarak paylaşmanız da fayda var.
 
“Açık,dürüst ve net olunmalı”
 
Öncelikle açık ve dürüst olmanız Çiftleri size daha çok yaklaştıracaktır.Yapılamayacak çiftlerin istekleriyle alakalı olmayan detayları belirtmeniz de fayda var.Unutmayınki Çiftlere sizler kadar bilgisi ve tebrübesi yok.Hizmet vereceğiniz onların bu özel günlerinin alternatifi yok ve bir kez yayabileceklerini unutmayın.
 
 
“Samimi ve içten olunmalı!”
 
Güler yüzlü, samimi ve içten olmanız bu işin altın kurallarından bir tanesi
çiftlerle iyi bir iletişim kurabilmenin en iyi yolları olan bu davranışınız çiftlerin güvenlerini kazanmak için size büyük kolaylıklar sağlayacaktır.
 
Üzerlerindeki  yükü hafifletmelisiniz” 
 
Çiftlerin bu stresli dönemlerinde onları anlayarak tecrübelerinizle onları güzel programlar ( düğün paketleri,düğün mekanları ve düğün trendleri gibi )ve alternatifler sunarak yüklerini hafifletebilirsiniz.
 
.
“Çiftin ne istedikleri dikkate alınmalı”
 
Sadece kendi bildiklerinizi değil çiftlerin isteklerini de dikkate alarak onların nelerden mutlu olduklarını ne düşündüklerini bilmenizde fayda var.
 
 
 
“Olumlu yaklaşım şart!” 
 
Her gelen çiftin istekleri ve hayllerinin farklı olduğunu unutmayın.çiftleri dinleyip anlayarak çalışırsanız hazırlık dönemimde birlikte açlışma fırsatını yakalayabilirsiniz.
Hazırlık sürecinde en çok ihtiyaçları olan şey pozitif düşünceler, olumlu ve ılımlı yaklaşımlar.
 
 

No Comments

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.